Trenger du rørlegger?

Bestill her!

Retur og angrerett

Om Angrerett

Hos Rørkjøp har du etter angrerettloven krav på 14 dager angrerett uten spørsmål. Dette gjelder fra dagen varen er mottatt.

Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten, så må du gi oss skriftlig beskjed med ordrenummer og hvilke varer du ønsker å returnere på kundeservice@rorkjop.no så snart som mulig og senest innen 14 dager etter at varen er mottatt.

Husk også å fylle ut angrerettskjema som skal legges ved returen din.

Når du har kontaktet kundeservice, så vil de hjelpe deg med informasjon om returadresse og estimere en dato for når du får pengene dine tilbake. Returomkostninger dekkes av kjøper.

Rørkjøp AS forbeholder seg retten til å redusere refundert beløp dersom returnert vare er forringet eller har fått en verdireduksjon.

Angrerettskjema finner du ved å klikke på linken her .

Den fullstendige lovteksten for angrerett og dine rettigheter og plikter finner du her.

Hva gjør jeg hvis emballasjen er skadet?

Dersom pakken din ser skadet ut når du henter den på posten, kan du nekte å ta den i mot og be de sende den i retur til oss. Merk at skadet emballasje sjelden betyr at produktet inni er skadet på noen måte.

Viser det seg derimot at produktet også er skadet, så melder du bare fra til oss på kundeservice@rorkjop.no så snart du kan og fortrinnsvis innen 24 timer, så hjelper vi deg med retur og erstatningsprodukt. Hvis du bestiller varer du er redd for at kan gå i stykker eller knuses under transport, vil vi anbefale å bruke en av våre rørleggere til å levere og montere varene dine.

Da tar rørleggeren ansvar for transport av produktet, og kontrollerer at alt er som det skal være. Skulle rørleggeren oppdage feil, vil han også ordne erstatningsprodukt for deg.

Hva gjør jeg hvis varen er skadet eller knust?

Dersom varen er skadet eller knust, så tar du kontakt med oss på kundeservice@rorkjop.no, så hjelper vi deg med å returnere det ødelagte produktet og få erstattet det.

Merk: Om varen blir skadet som følge av monteringsfeil eller uhell under installasjon uført av deg selv, så vil du bli belastet for varen. Det kan derfor lønne seg å la rørleggeren montere produktet for deg!