Toalett

366 produkter

Så du er i markedet for et nytt toalett. Enten det gamle er sprukket, utdatert eller bare ikke skyller som det skal, er det på tide med en oppgradering. Men med alle forskjellige typer, størrelser og former på toaletter på markedet, hvordan velger du riktig toalett til ditt baderom?

Her er en rask guide som hjelper deg å ta en veloverveid beslutning, slik at du igjen kan timer i fred og nyte det rene og komfortable badet innen kort tid.

Type toaletter

Det er to hovedtyper av toaletter: gravitasjonstoaletter og trykkassisterte toaletter. Gravitasjonstoaletter er den vanligste typen og bruker tyngdekraften for å skylle avfallet i avløpet. Trykk-assisterte toaletter bruker lufttrykk for å tvinge avfallet i avløpet og finnes vanligvis på kommersielle bad.

Størrelse er viktig

Når det gjelder toaletter, spiller størrelsen en rolle - men ikke på den måten du kanskje tenker. Toaletter måles i henhold til deres grove størrelse, som er avstanden fra veggen bak toalettet til midtlinjen på kloakkrøret. De fleste toaletter har en standardstørrelse på 12 tommer, men det er også alternativer på 10 og 14 tommer. Sørg for å måle den grove størrelsen før du handler, slik at du vet hvilken størrelse på toalettet du trenger.

Egenskapene til toalettet

Det er noen tilleggsfunksjoner du kanskje vil vurdere når du velger toalett til badet ditt. Hvis du har små barn eller kjæledyr, kan et lokk med myk avstengning forhindre ulykker. Hvis du er opptatt av å spare vann, kan du se etter et alternativ med dobbel spyling som lar deg velge mellom en full og en delvis spyling. Og hvis du vil at toalettet ditt skal være så behagelig som mulig, kan du se etter et toalett med en oval bolle i stedet for en rund bolle.

Konklusjon

Det kan virke som en vanskelig oppgave å velge et nytt toalett, men det trenger ikke å være det. Med denne raske guiden i hånden vil du kunne velge det perfekte toalettet på badet ditt på kort tid - og nyte mange år med komfortabel spyling i fremtiden.